sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

It was nice to meet you OZ

Tässä se nyt on. Ohi. Loppu. Finito. The End. Aikani Australiassa alkaa vedellä viimeisiään. Muutama tunti koneen lähtöön ja puolen vuorokauden matkustus kohti Honolulua pääsee alkamaan. Sekavin fiiliksin ollaan matkassa, paljon on apauttiarallaa puolessa vuodessa päässyt tapahtumaan ja nyt on aika vaihtaa maisemaa. 
  Australiasta tuli jollain tapaa koti. Täällä tähän kulttuuriin, tapoihin, hintatasoon, rahaan (eurot on iha monopoli-rahoja) on tottunut ja jokseenkin juurtunut, ettei osaa enää ajatella muuta. Täällä minä työskentelin, vietin yhden elämäni parhaimmista ajoista ja kasvoin ihmisenä. Tätä on vaikea laittaa tässä yhtäkkiä sanoiksi, joten antaa kuvien puhua puolestaan! 

 Sydney

 Perth

 Western Australia Tour

 Melbourne

 Coral Bay

 Great Barrier Reef

 Whitsundays

Fraser Island

Canberra

Surfers Paradise

Sydney / Mardi Gras

Tässä lyhykäisyydessään pistetty pakettiin mun Ausseissa viettämäni aika. Nyyh. Paljon on vielä nähtävää tällä mantereella! I'll be back! 
 Seuraavaksi alkaakin kotimatka muutaman pysähdyksen taktiikalla. Reissua on jäljellä vielä viitisen viikkoa, uskomatonta. Tästä ajasta tulen nauttimaan täysillä! 

KIITOS AUSTRALIA! En voi muuta sanoa kuin:


Matka jatkukoon, mulla on kotiintuomisina paljon muistoja ja kokemuksia. Tätä aikaa Australiassa en tule unohtamaan koskaan! 

To be continued...

2 kommenttia:

  1. Kateeksi käy! Aussit on kyllä niitä kohteita johon on joskus pakko päästä! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kyllä suositella Ausseja lämpimästi! Aivan mahtava paikka viettää välivuotta,ja miksei muutenkin ;) Sekä länsi että itä on kumpikin vierailun arvoisia! Moni tutustuukin vain Itä-Australiaan :)

      Poista