tiistai 9. huhtikuuta 2013

Hawaii

ALOHA!

Hawaii. Oahu. Honolulu. Waikiki. Koordinaatit after Australia. Lähettiin Australiasta 24.3. illasta ja saavuttiin Honoluluun 24.3. aamusta. WHAT?! Siinä vaiheessa meinas olla pikkasen pää jumis. Puolisen vuotta elänyt niin, että oot Suomea ajassa edellä ja nyt yhtäkkiä ootkin ajassa jäljessä. Aivot työskentelemään vaan. 


Eka päivä oli vaan odottelua, että pääsee nukkumaan. Päivä alkoi erittäin hienosti Honolulussa ja meikkis oli kyllä kiukkunen kun ampiainen. Lähettiin sitten kiertämään paikallista seutua (parit kuvat sateisesta Waikiki Beachista) ja päädyttiin kauppaan. Ja sielä kyllä iski shokki. Kaikki on niin HALPAA. Tunsin itseni miljonääriksi. Australia on kyllä NIIIIN kallis. Miten sielä selviskään puoli vuotta? 

Nyt alkaa se osuus siis jossa kertoilen kaikki aktiviteetit mitä tuona Havaiji-viikkona harrastettiin. Eläintarhassa käynnin jälkeen ei oikeestaan mitään. Kahvit haettiin joka aamu samasta paikasta ja palloiltiin sitten vaan ympäriinsä. No tulihan se Waikiki myös tutuksi tän reissun viimesten hellekelien merkeissä. Meidän oli mm. tarkotus lähteä katsastamaan Pearl Harbour, mutta Fijiltä jäänyt laiskuusmode esti tämän tapahtumasta. Meidän hostelli oli muutenkin tosi huono mitä tuli näihin nähtävyyksiin ja turistitouhuihin, tyyppi respassa vaan tuumas, että kattokaa netistä... Huh.

No mutta eläintarha vierailu oli sentään hyvä. Näin möhköfantteja, sarvikuonoja, virtahepoja, kirahveja, seeproja jne ja piti myös mennä tutustumaan paikallisiin lehmiin ja vuohiin.

 Toi vuohi tykkäs mun paidasta...
 


Meno Havaijilla meni siis täysin lomailuksi ja laiskotteluksi. Mutta mikäs siinä auringon ja sateen helliessä vuorotellen. Fijiltä ehkä jäi sellanen pienen pieni laiskuusvaihe päälle joten pistetään sen piikkiin. Oma saamattomuushan ei tule kysymykseenkään. Ainahan voi palata takaisin! Mutta tykkäsin kovasti ja hyvät shoppailumahdollisuudet ainakin oli ;) Isommalla budjetilla siis seuraavaan kertaan. Ei reppureissaajana. Ehkä häämatka? Haha never... 



Viikko vierähti nopeasti ja seuraavaksi olikin matka Enkelten kaupunkiin, Los Angelesiin. Neljän päivän visiitti sinne ja sielä ei sitten laiskottelusta ollut enään tietoakaan. Laiskuus ja kaikki siihen viittaava jäi lentokoneeseen välillä Honolulu-LAX. 

Enkeleistä sitten seuraavassa postauksessa! Kuulollee!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti