tiistai 9. huhtikuuta 2013

City of Angels

Los Angeles, California. Jahuu! Losiin saavuttaessa meillä oli siis neljä päivää aikaa kiertää paikat ja turisteilla niin paljon, että varmaan riittää. Ekana päivänä oli vaan megaväsy (taas), koska en nukkunut lentoa edeltävänä yönä minuuttiakaan, koska meidän kyyti tuli 4am lentokentälle. Koneessa sitte oon sammunu samantien ja hetkiä loppumatkasta sain todistaa vuosisadan rakkaustarinaa. Siirappia hyihyi.

No mutta sitten itse Losiin. Eka päivä siis meni nälkäisenä ja väsyneenä. Lähettiin sitten hostellilta etsimään ruokapaikkaa ja katsomaan mitä ympäristöstä löytyy. Oltiin siis kaupungin Koreatownissa. How lovely. Samalla aloitettiin valmistella seuraavaa päivää HOLLYWOODISSA.
Koitti tiistai ja Hollywood. Meillä oli kyllä hyvä hostelli, se oli 15 minuutin bussimatkan päästä sekä Hollysta, että LA Downtownista. Jeejee. Otettiin siis bussi Hollywoodiin ja heti bussista ulos päästyämme meille kaupattiin kiertoajelua ympäri sitä kylää. No aluksi vähän epäluulosina siinä kuunneltiin, että mikä nyt teki tän miehen mainostamasta yrityksestä kaikista parhaimman. No oltiin vissiin niin negatiivisen näköisiä tai jotain, niin tää mies pudotti satasella sen meidän kiertoajelun hintaa. Saatiin se siis ylihalvalla ja eikun auton kyytille vaan! 


 Ilosina kiertoajelulla XD

Okei, toi kiertoajelu oli melkonen virhe. Tai no, olis varmaan ottanu kupoliin vielä enemmän jos olis maksanu siitä sen satasen liikaa. Meille siis luvattiin mahtavat näkymät DownTowniin Hollywood-kyltti just behind us. Ja pyh pyh. Kyltistä en saanu todistusaineistoa minkään valtakunnan välineistöllä, ei zoomaus riittäny. (kuva Laten huippukamerasta, haha) Ja sitten alkoi kiertoajelu näiden julkkisten kotien luona. Vähä meinas hävettää istua sielä auton kyydissä kun sillä meidän kuskilla oli mikrofoni ja se siihen karjui sitten kuka asu ja missäkin. Ei mua oikeesti niin paljoa kiinnostanu. Ja vielä piti jokasen talon porteillekin pysähtyä. Olihan ne talot ihan kivan näkösiä. Ainaki katoista päätellen. Ei niistä näkyny oikeestaan mitään, niin miksi sielä nyt kyyläillä. Yksikin nainen joka nähtiin, kun mentiin Michael Jacksonin kuolinpesälle, niin on istunut siinä samassa tien mutkassa siitä asti kun MJ kuoli........MIKSI? Aaa pää hajoo. 


Beverly Hillsissä oli mukava kierrellä, sielä ei tarvinnut tuntea myötähäpeää mikrofoniin karjuvasta kuskista, koska sielä ei mitään julkimoita asustellut. Talot oli vaan ihan älyttömän hienoja, ja kaikki oli niin tiptop. Enkä ihmettele, koska Beverly Hillsissä rapsahtaa sakkoa jos nurmikko meinaa kääntyä ruskean värin puolelle. Huvittavaa sinänsä. :D Niin meilläkin Kasperissa! Hehe.
Kiertoajelun jälkeen olikin sitten tähtimaratoonin aika. Lukuisia tähtiä ja vielä enemmän nimiä joista ollut ikinä kuullutkaan. Joskus 50-luvulla olleet varmaan koviakin tähtiä? Mutta löytyihän sieltä onneksi sitten vanhoja tuttujakin, ettei aivan vieraalla maalla tullut käveltyä. Parasta oli ehkä laittaa kädet yhteen itse Harry Potterin kanssa. Mätsäs aika hyvin etten sanois! Sonja ja muut lapset. Parasta! 




Seuraavana Losipäivänä mentiinkin vastakkaiseen suuntaan. Eli LA Downtowniin. Taas bussin kyytiin ja kohti bigcityä. Olihan sielä niitä korkeita rakennuksia, paljon liikennettä ja ihmisiä. Niinkun nyt osas melkein arvatakkin. Kierreltiin ympäriinsä ja otettiin kuvia, mutta oikeestaan ainut kunnon missio meillä (mulla) oli löytää Staples Center ja ostaa liput lätkämatsiin...huhuhuhuuu! Paikka löyty ja saatiin liput. Meinasin seota siinä vaiheessa :D Ja Lauria tais enemmän hävettää kun kiinnostaa koko ottelu. 





Mutta siis. 4.4.2013. Mun ENSIMMÄINEN NHL-ottelu. Los Angeles Kings - Minnesota Wild. Hostellilla hengailtiin alkupäivä ja lähettiin sitten hyvissä ajoin kohti illan peliareenaa. Mä olin ihan täpinöissäni ja kuinka siistiä päästä seuraamaan livenä lätkää! Viime kerrastahan nyt oli vierähtänyt aivan liikaa...


 Pelaajat lämmittelyssä
 
Ottelun jälkeen onnellisena fanipipo päässä :D

Se siis Enkelten kaupungista! Hienot neljä päivää käytettiin erittäin aktiivisesti! Seuraavaksi lähettiinkin bongaileen Seattleen Meredithiä ja Derekiä.. To be continued :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti