tiistai 16. huhtikuuta 2013

Seattle, WA


Seattle. Tähän astisen reissun KYLMIN kohde. Puoli vuotta sortseissa ja muissa pikkuhepeneissä kuljettuani oli aika ottaa järeämmät varusteet käyttöön. Seattleen saapuessani olin erittäin onnellinen Losin pipohankinnasta. Kiitos lätkä! +40 asteen lämmöt vaihtui siihen reiluun 10 asteeseen. Hyrr...

Seattlehan osottautu heti ekojen hetkien jälkeen oikein mainioksi paikaksi henkailla muutama päivä. Hostelli oli oikea napakymppi ja saimme aikaiseksi oikeen kokatakin murua rinnan alle. Roskaruokabanaanivesileipä-kuurin jälkeen oli oikein antoisaa saada tuoreita vihanneksia ja lihaa lautaselle! Suomiruokaa vesi kielellä odottaen. Starbucksin kotikaupungissa kun oltiin, sitä kahvia sitten kuluikin ihan kunnolla. Tän reissun huippuhetkiä on aina hakea se "aamu"kahvi ihan kahvilasta ja hörppiä sitä kaupunkia tuijotellen. Ei Suomessa oo aikaa moiseen.



Koska kävimme lähellä hypotermiaa ja muita kylmyyden aiheuttamia tuotoksia oli tarkotus löytää jotain lämmintä päälle. Edelleen se yksi takki tuola takaraivos mulle paasaa että HAE MUT! Okei, olihan mulla pipo jo entuudestaan, mutta tunnetusti yksi ei riitä. ANTEEKSI ÄITI! Seattles oloaikana ostin kaksi lisää. Paras ostos oli ehkä tää karvalakki millasta oon muutaman talven jo metsästänyt tuolta Suomenmaalta.

Meillä molemmilla ei oikeestaan Seattlesta ollu mitään sen suurempaa käsitystä, tai no Space Needle ja Greyn Anatomia. Tarviiko sitä kaikkea aina kaupungista tietääkään etukäteen? Näillä tiedoilla mentiin ja Seattlesta oppi sitten päivien aikana.  


Heti ekana Seattle-päivänä päästiin ihan tositoimiin, mitä tulee tähän Dr. Grey asiaan. Laurin hoidellessa terveydentilaansa uuteen uskoon mä yritin epätoivoisesti voittaa McDreamyn huomiota itselleni. Iskin silmää ja nauroin äänekkäästi. Buahaha niin vissiin. Se niistä päiväunista. Derekistä en nähny vilaustakaan, siitä johtu sitten huonosti nukutut yöt ja verestävät silmät. 

Dr. Grey kokemuksen jälkeen olikin sitten seuraavana vuorossa se juttu mikä tiedettiin. Space Needle. Matkanjohtajan palattua tiedustelureissultaan päätettiin se sitten kuitenkin skipata, koska täällähän nää ei mitään discounteja backpackerseille jakele, ja SN:n huipulta näkymistä olis saanu pulittaa 20 dollaria. Ei kiitti. Suunnattiin siis kaupungin korkeimpaan rakennukseen (tiedustelureissun lopputuloksena sieltä vielä paremmat näkymät + halvempi hinta). Ekaksi pysähdys Starbucksin rakastajina ja kahvinhimoisina kerroksessa 40 ja nautittiin lämpimät juomat. Matka jatkui aina vaan taivasta kohden ja lopulta löysimme itsemme kerroksesta 73 Seattlen avautuessa kaikessa komeudessaan meidän silmien eteen. VAU! En oo ikinä ollu noin korkealla ja olihan se aivan älysiistiiii. Space Needlellä käytiin vaan sen juurella pelleilemässä. Niin kuin tapoihin kuuluu. Koskaan osaa olla normaalisti... 




 Aika Seattlessa kului nopeasti ja koska aikaa oli nyt rajallinen määrä joutui luopumaan ajatuksesta vierailla Kanadan puolella Vancouverissa. Ens kerralla sitten, ketä on mukana?? Seattle kaikessa mukavuudessaan on kyllä yksi suosikkikaupungeista. Vielä hienompi se olis varmasti sillon kun kevät on pidemmällä ja joka paikka on vihreänä. Seattle in my heart ja sillee. Kamat lähti sitte taas kantoon kohti lentokenttää ja suunnaksi California uusiksi, tällä kertaa San Franciscon merkeissä! :) 


 En millää meinannu päästä tonne XDD

 Pääsinpäs ;D

Sitten siis San Franciscoon !! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti